Foto, Korea, Reise

Seoul i mitt hjerte!

Første gang jeg var i Seoul, tenkte jeg at dette ikke blir et yndet reisemål for familien. Jeg opplevde det kjekt å være turist i landet, men jeg følte ikke at det var noe jeg hadde gått glipp av på våre få dager i landet. Men så har jeg vært i landet en gang til, og etter min andre tur sitter jeg igjen med en helt annen følelse: JEG SKAL TILBAKE!
I dag skal jeg dele noen av bildene fra min første tur til Seoul. Jeg og mannen reiste i januar, i 15 minusgrader, snø, og vakker sol!

Rundt Seoul Tower: Par henger opp to hengelåser sammen for å symbolisere at de hører sammen! Vakkert!

Lysende mann i lufta utenfor Seoul Tower!

Utsikt fra hotellrommet.

En dag, på en ny undergrunnstasjon, så vi tusenvis av lapper som var hengt opp.  Jeg vet ikke hva det var, men det kan virke som det var ord til oppmuntring eller kjærlighetserklæringer. Facsinerende var det i alle fall!

Kongens garde utenfor Changdeokgung Palace

Changdeokgung Palace

Inngangspartiet til Gyeongbokgung Palace

Detalj fra Gyeongbokgung Palace
Enda en detalj. Legg merke til mennene på taket 😉

Vinterlek!

Blogg med et lurt koreansk ordtak på lur!

6 tanker om “Seoul i mitt hjerte!”

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s