Bokhylla mi, Lesehjelp

Hjelp meg å velge bok!

 Jeg er veldig glad i krim, og her veldig lett for å bare lese krim. Nå har jeg tatt runden i bokhyllene våre og prøvd å finne meg ei god, ikke-krim bok.

HAR DU LEST NOEN AV DISSE BØKENE? HVILKEN ANBEFALER DU? HVORFOR?

6 tanker om “Hjelp meg å velge bok!”

  1. Jeg har ikke lest noen av dem, men hvis du like å lese noe som er spennende, så hadde jeg ikke lest boken som ligger i det øverste bildet 'Nasjonal Smaling' . Men jeg kan anbefale The Host av Stephenie Meyer. Den er best på engelsk. Og Ken Follet har også noen brae bøker 🙂

  2. Hehe, Camilla, den øverste boken hadde jeg nok klart å styre unna uansett hvor mye du hadde anbefalt den ;))Vi har noe Ken Follett-bøker, men de har jeg lest, og de er krim. Målet mitt denne gangen var å lese noe annet enn krim … Stephanie Meyer har jeg ikke lest noe av. Det får jeg prøve en annen gang 🙂 Jeg burde uansett lest mer engesk, for det språket trenger jeg å styrke!Ha en glad dag!

  3. Hvis du ikke har lest Bokhandleren i Kabul, er jo den verdt å lese. Synes jeg 🙂 Vindens skygge begynte jeg på, men la den fra meg ganske snart. Sikkert en flott bok, men var ikke rett for meg akkurat nå. Ellers høres kanskje Kjærstad litt interessant ut? Lise

  4. Hei Lise!Nå er jeg godt i gang med Bokhandleren i Kabul – koser meg :))Har veldig lyst til å lese KJærstad, men siden jeg ser serien på TV nå, så må jeg la det gå en stund …Vindens skygge kan jeg anbefale på det varmeste! Fantastisk bok! Men jeg mener å huske at det tok litt tid å "finne rytmen" i boka …Hvilken bok koser du deg med nå?Ønsker deg en velsignet glad dag!!!Pia

  5. Vi har mange bøker som jeg ikke har lest. Tror det er på tide å gjøre noe med saken i så måte at jeg skaffer meg lesebriller igjen. Så blir det lettere å lese og konsentrere seg om boka 🙂 Har du lest noen av Kate Morton sine bøker? De liker jeg 🙂 Har både én av henne, krim og annen litteratur som venter på å bli lest. Det er skjønt å lese og forsvinne litt inn i bokas verden.

  6. Lesebriller er en god ting 🙂 Kate Morton har jeg ikke hørt om. Alltid kjekt med nye nav, så nå får jeg lese alle de uleste bøkene her hjemme slik at jeg kan dra ut på bokshopping :))Bokas verden er fantastisk! Både til å drømme seg bort i, og til å finne sin plass i den virkelige verden 🙂

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s