Jan Garbarek, Musikk, Ord i natten, Skottland

In praise of dreams

Av og til er det godt å bare lytte til instrumentalmusikk. I en hektisk hverdag, full av inntrykk fra alle kanter, klarer jeg godt å koble av når jeg kan stenge ute alle ordene. Da er det nydelig å lytte til bare toner! 
Jan Garbarek er en stor helt. Han er en fantastisk saksofonist! Det er mange år siden jeg har hørt på ham nå (ikke spør meg hvorfor!) og da var det ekstra nydelig å lytte til ham i kveld. Jan Garbarek blir det mer av fremover – uten tvil!
Lytt til sangen – og nyt de fantastiske bildene fra vakre Skottland!

Gi Gud dine bekymringer, han skal være oppe hele natten likevel. (Ukjent)
God natt!

HØRER DU OFTE PÅ INSTRUMENTALMUSIKK? HVA LIKER DU?

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s