Johnny Cash, Musikk, Ord for dagen

Jeg minnes Johnny Cash

I dag kunne Johnny Cash vært 80 år, og siden han er en av mine favorittartister, så må dette markeres i kroken min.


You build on failure. You use it as a stepping stone. Close the door on the past. You don’t try to forget the mistakes, but you don’t dwell on it. You don’t let it have any of your energy, or any of your time, or any of your space. (Johnny Cash)


You got to know your limitations. I don’t know what your limitations are. I found out what mine were when I was twelve. I found out that there weren’t too many limitations, if I did it my way. (Johnny Cash)


Med disse ord og toner, ønsker jeg alle mine lesere en velsignet glad søndag!!!
HVA ER DIN JOHNNY CASH-FAVORITT?

http://www.thejohnnycashproject.com/
http://www.johnnycashonline.com/

1 tanke om “Jeg minnes Johnny Cash”

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s