Foto, Makrofotografering, Vår

Praise to the Creator!

I dag har familien kost seg på Solhaugen – rart hvordan sola gir ny glød! Vi nyter livet!
Nå gleder jeg meg til en rolig søndagskveld med Erobreren på TV og rester av kaka fra i går 🙂

Ta gjerne en titt på bildene fra dagens tur. Jeg blir veldig glad for tilbakemelding på bildene.
HVILKET LIKER DU BEST?

Jeg ble så facsinert av denne blomsten. Dette bildet er min favoritt 🙂

Eldste ville ta bilde av familien som satt på benken og nøt sol og utsikt.
Siden han ikke var fornøyd med dette bildet, tok han ett til der alle er med 🙂
Rester fra en lang høst og vinter: Et vissent strå utenfor huset vårt.

Nesten fornøyd med dette bildet: Nedre venstre hjørne ødelegger helhetsinntrykket.
Ellers er jeg veldig glad i både bjørk og vårhimmel. Bildet gir meg en følelse av lykke og evighet!

Jeg liker dette bildet. Blir så glad av grønt! Nå er det snart vår 🙂

Jeg liker å ta bilder av trær og røtter. Er ikke helt fornøyd med vinkelen på dette bildet.

Litt nærmere innpå treet. Savner litt klarere farger, men stammen skygget for sola …

Jeg liker også veldig godt å ta bilde av steiner. Burde kanskje vinklet bildet litt annerledes? Hva synes du?

Dette bildet liker jeg godt! Liker spesielt blandingen av det grønne og det brune. Kunne nok vært litt skarpere.

Dette er ikke det beste bildet jeg har tatt i dag, men det var det beste bildet jeg fikk av snøklokker.
Snøklokker er det beste vårtegnet, så jeg måtte ha med et!

Tja … Ikke helt fornøyd! Kan dette bildet bli bedre? Hvordan?

Jeg klarte ikke å la være å prøve meg på makrofotografering ute …
Jeg ønsker meg makrolinse for å kunne ta gode og skarpe bilder!

8 tanker om “Praise to the Creator!”

  1. Jeg likte det med bjørkene best.(det lille nederst til venstre kan du jo bare beskjære bort…) Og det med steinene var veldig bra!! kanskje det hadde sett ut som et hjerte om du tok bildet forfra?

  2. Så kjekt at du likte bjørkebildet! Kanskje jeg må ta turen tilbake i morgen og se om jeg klarer å fange et steinhjerte ;)Blessings & Joys coming your way!

  3. Hei Pia.Nydelige bilder fra søndagsturen deres i dag. Alle bildene var fine, men siden jeg har en forkjærlighet for snøklokker så holder jeg en knapp på det bildet 🙂

  4. Hei Nina :)Så kjekt at du liker snøklokkebildet mitt!Jeg har også en forkjærlighet for snøklokker – de minner meg om min allerbesteste farmor. Vi plukket alltid masse snøklokker i hagen hennes – som jeg savner henne ❤

  5. patience, yes … I'm very patient, but my children aren't ;)When evenings gets lighter, I will have some evening shoots all by myself ;)Thank you for liking my photos! And yes: I like them too 🙂

  6. Jeg likte godt bilde nummer 2. Det forteller en historie. Og historien det forteller meg er fin 🙂 Ellers liker jeg godt det nederste bildet, kombinasjonen av skarphet og uskarphet og ikke minst at våren er på vei. Hva slags kamera har du? Jeg har meldt meg på fotokurs. Gleder meg til det.

  7. Så kjekt at du liker bildet av oss, dandilion 🙂 Og hvis du ser nøye etter, så ser du at jeg bøyer meg og kysser min mann ;))Så bra at du skal gå på fotokurs – det har jeg også lyst til! hvor skal du gå? Kanskje jeg skal hive meg med …Jeg har et Canon EOS 1100D. Veldig fornøyd med det! Men nå står som sagt nye linser på ønskelista :)Jeg husker godt bildene dine da du var på fotosafari (en plass!) og tok bilder i raw-format. De var stilige! HAr prøvd meg litt på det, men har enda ikke redigert raw-bildene mine.

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s