Åsne Seierstad, Lesehjelp, Sakprosa

NY BOK!

Forleden dag spurte jeg om hjelp til å velge bok. Jeg fikk ikke mye respons, og er veldig glad for både Camilla og Lise som gav meg gode boktips 🙂

I kveld skal jeg pleie meg selv, og jeg begynner å lese Bokhandleren i Kabul av Åsne Seierstad.  Det er kanskje ikke den boka som blir mest lest i disse dager, men jeg hadde veldig lyst til å lese den  da den var ny og «alle» leste den. Jeg vet ikke hvorfor jeg aldri leste boka da. Uansett, den har ligget i bokylla vår i mange år, og nå fikk jeg puffet av Lise til å begynne på den. Jeg gleder meg!

HAR DU LEST BOKA? HVA SYNES DU?Bildet er hentet her. Jeg likte bildet godt!
Debatten i etterkant av boka:

Artikler av Åsne Seierstad:

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s