Gamle minner, Hjem

Gamle minner!

I dag har jeg lyst til å dele noen minner etter min farmor, eller som eldste sier: Oldemor!
Farmor døde for halvannet år siden, 89 år gammel. Gammel og syk, men fremdeles klar for flere dager!
Farmor var et fantastisk menneske og jeg var så enormt glad i henne. Hun var kreativ og skapende, og jeg vil derfor vise deg et par av de tingene hun har laget.

Dette vevde veggbildet har hun laget mange av. Mannen fikk det i gave fra henne da han ble 40 år. Hos oss henger det sentralt i stua – jeg synes det er fint både fordi det er fra farmor, men også fordi det er et fint motiv.

Her kan du lese litt om Tre Sverd som står i Hafrsfjord.
Blogg om «Global nomad» som besøker de Tre sverd. 

Denne lille poselensvasen har mormor kjøpt, og farmor har malt. Tanken var at jeg skulle får en arv som var et minne fra dem begge. Det synes  jeg er koselig, og jeg verner om den vasen så godt jeg kan.

Her er et detaljutsnitt fra vasen i bildet over.

Denne fuglen har eldste fått av sin oldemor. Eldste elsker fugler, og denne måtte han leke med hver eneste gang vi var på besøk. Ikke så lenge før hun døde, fikk han den av henne. Han er fremdeles glad i fuglen, og jeg tror den minner ham om oldemoren han savner.

Denne ringen går jeg med ved siden av gifteringen. Den er gammel og slitt, og ikke spesielt verdifull. For meg har den uendelig verdi, nettopp fordi farmor har brukt den i mange år. Den har nok ingen romantisk historie, jeg tror farmor kjøpte den til seg selv. Sikkert fordi hun syntes hun fortjente det 😉

HAR DU NOEN GODE MINNER ETTER NOEN DU ER GLAD I?

2 tanker om “Gamle minner!”

  1. Søtt innlegg. Takk for at du deler slike fine minner om din Oldemor, det var rørende:) Nydelig vase, med mye verdi. Var glad i min Oldemor også:)Det dyrbareste jeg har fra henne er et teppe som hun har vevd til meg:)Ha en fin dag:)Klæm!

  2. Takk for at du liker innlegget mitt :)Det er godt med slike minner!Min farmor har også vevd mye, så kjekt at din oldemor også har det!Enjoy!Pia xx

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s