2 tanker om “Vinneren er …”

  1. Love the arboretum photo. Just to let you know that you are one of the Pay it Forward winners. If you still want to take part can you please email me your name and address to rusticvintagecountry@hotmail.co.uk. Easter is quite close now so it may be a combined easter and spring package. Hubby has flu at the moment, so I'm playing nurse 🙂 and now my throat is starting to get sore…oh well. Suzy x

  2. Yey! How nice to be one of the PIF-winners 🙂 You just make sure that you and your hubby gets well first!!!Now I have to think of how to do my Pay it forward on my blog :)I love that movie, by the way :)And I love that arboretum picture as well 🙂 My two eldest boys ❤

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s