Foto, Himmelsk, Ord for dagen, Tro

Himmelsk!

Hvor torsdag er det Petunia som utfordrer bloggere til å legge ut et bilde med tema «himmel». Siden jeg liker både himmel og fototgrafering, så tenkte jeg å bli med på denne utfordringen også. Om du går inn på siden hennes kan du også bli med på utfordringen, eller du kan rett og slett gå inn og se på mange nydelige himmelbilder 🙂
Mitt bidrag i dag er  utsikten fra Solhaugen, like ved her vi bor, med utsikt innover Ryfylke. Det er ikke alltid himmelen er like klar 😉Han skapte himmel og jord, 

havet og alt som er i dem,

han er trofast til evig tid.

Salme 146:6

Med ønske om en velsignet glad dag!!!

10 tanker om “Himmelsk!”

  1. Så hyggelig, Rose-Marie! Jeg vil med denne bloggen prøve å prioritere mer tid på det som betyr mye for meg, men bøker, musikk og foto har blitt veldig nedprioritetrt etter vi fikk barn. Så nå skal jeg "tvinge" meg selv ;)) Håper du vil kose deg videre med bloggen min!Nå skal jeg inn og smugtitte hos deg, men siden det nærmer seg leggetid med stormskritt, så får jeg ta en ordentlig titt i morgen :))Blessings & Joys comning your way!!Pia xx

  2. Kjempefint himmelsk bilde, og kjempeflott blogg! Jeg legger deg til som følger hvis det er greit, for denne bloggen vil jeg følge med på!:) Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg!:)

  3. HEi,flott bilde du har tatt,hvilgen bro er det i bakgrunnen,ser du bur i Ryfylke,eg bor litt utenfor haugesund,er kjempefint der i ryfylkefjorden,kanskje vi tar oss en båttur innover traktene der i sommer.Har lyst til og følge denne fine bloggen din ,om du vil legge meg til.Ønsker deg en riktig fin og fredsam helg.:))

  4. Hei!Tusen takk :)Broen du ser er Bybrua, over til byøyene i Stavanger. Jeg står på Byhaugen og ser over til Tau :)Veldig kjekt at du vil følge bloggen – det er bare å legge seg til 🙂 (tror ikke jeg kan gjøre det?)Ønsker deg en glitrende glad helg!!

  5. Så kjekt at du liker mitt enkle, lille bilde 🙂 Himmelen er et takknemlig motiv :)Og veldig kjekt at du vil følge meg! Nå må jeg inn og kikke på din blogg!Ha en glad, glad helg!!

  6. Og nå så ejg at det var jeg som hadde vært inne på din blogg først 😉 Ikke kett å holde alle navnene fra hverandre …Veldig fin blogg du har!!Pia

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s