Anne Karin Elstad, Boktema, Kjærlighet

Ukens boktema: Favorittforfatter på E!

Bildet har jeg lånt av Lars Eivind Bones i Dagbladet.

I dag utfordrer anettesbokboble oss til å skrive noe om vår favorittorfatter på E. Jeg klarte ikke selv å komme på en enste forfatter på E, så jeg måtte ta turen i bokhylla. Og der sto bøkene og lyste mot meg:  Bøkene om Julie og FOlket på Innhaug, så klart! Uten tvil så er Anne Karin Elstad min favorittorfatter på E! Det er mange år siden jeg har lest noen av bøkene hennes, men nå kjenner jeg at jeg klør. Neste bokprosjekt her i huset blir Elstad. Så får vis e om det blir serien om Julie, eller om jeg må innom Innstadfolket 😉

Jeg liker veldig godt måten Elstad skriver på. Hun skildrer veldig ekte personer, på godt og vondt! Det er lett å kjenne seg igjen i både perosner og historier. Hun skildrer den rå og brutale (og fantastiske!) kjærligheten. Det nære og gode fellesskapet, og den innbitte kampen for å overleve. Elstad klarer å sette i gang hele følelesregisteret im meg. Dette er sånne bøker som jeg er lei meg for tar slutt, for det betyr at jeg må tilbake til den virkelige verden 😉

Pålesset og ureflektert om Anne Karin Elstads fortid – Tore Rem om forfatterens selvbiografi.
Her kan du høre et utdrag fra Julie.
En bloggers anmeldelse av Julie og Folket på Innhaug.
En annen blogger om Folket på Innhaug

HAR DU LEST NOEN BØKER AV ANNE KARIN ELSTAD? HVA ER DIN FAVORITT?
HVA ER DIN FAVORITTFORFATTER PÅ E?

12 tanker om “Ukens boktema: Favorittforfatter på E!”

  1. Jeg likte kjempegodt Julie-serien da jeg leste den for mange år siden. Leste de etter hvert som de kom ut. Min favorittforfatter på E? kommer ikke på noen annen enn Elstad. Må sjekke 🙂 Klem Lise

  2. Gratulerer med dagen!Anne Karin Elstad er på min dårlig samvittighet liste. Jeg burde virkelig ha lest noen av bøkene hennes, men foreløpig har det vært så mange andre bøker jeg har prioritert først. Kanskje til sommeren?

  3. Gratulerer med dagen!Helt ening med deg. Flott forfatter, elsker bøkene om julie og innhaugfolket. Var veldig ung når jeg leste de, så må vel få lest de en gang i voksenalder også:)Ha en fortreffelig dag!:)

  4. Om du ikke har lest Innhaugfolket, så anbefaler jeg virkelig de bøkene også :))Blessings & Joys coming your way!klem

  5. SOmmeren er en fin tid å lese bøker på :)Og du skal ikke ha dårlig samvittighet – vær heller glad for alle bøkene du leser 🙂 mYe bedre å spare på gledene ;))Klem

  6. Godt valg, Anne Karin Elstad er en fantastisk forfatter, og jeg har slukt de fleste av bøkene hennes 🙂 Klem fra Anette 🙂

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s