Knut Takle, Poesi

Hassan har en hemmelighet

Det er morsomt når tidligere (parallell)elever gjør det bra! I dag skriver Dagbladet at Knut Takle (Mastiff) ble månedens poet. Det er Skolekammeret som inviterer skoleelever til å sende inn dikt, og hver måned kåres en vinner. Jeg er imponert hvor hvor godt Knut Takle mestrer diktsjangeren! Dikteren bruker få ord, men får sagt utrolig mye! Jeg enbefaler deg å lese intervjuet i Dagbladet, som er linket lenger oppe i innlegget!

Hassan har en hemmelighet

Beklager min kjære
adjø mine barn
lyder, ingen ord
En handling sier mer enn tusen horn
i tårnene
i gatene
Hassan har en hemmelighet
gjemt i øverste skuff
Viften i taket som 
visket bort
Lukten av cubaner
Hvisker nå
I sedlene
Visker ut
Mitt siste åndedrag
Jorden bruker en dag
og en natt
rundt sin egen akse
Hassan spinner i et langt
lavere tempo
På den tusende natten
var ikke eventyret
godt nok
Mastiff
LIKTE DU DIKTET?
LIKER DU Å LESE DIKT?

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s