Barnelitteratur

PUH!

I dag har eldste og jeg ryddet i pusespillene, og vi har puslet ca. 1500 brikker tilsammen!!! Det har vært litt krangling underveis, og yngste som stadig gikk i veien … Mest av alt har vi kost oss! Men omsider er det orden i (nesten) alle puslespillene! (Og nå har jeg vondt i skuldre og fingre … men det var verdt det!)

Og da må jeg blogge litt om ei bok eldste er veldig glad i: Verdensatlas  – Puslespillbok. For en gutt som både elsker bøker, puslespill og kart, så er dette midt i blinken for ham 🙂
Vi har andre puslespillbøker, go både mor og sønn liker disse veldig godt. Både fordi det er kjekt å pusle, men også fordi de er svært lærerike uten at det blir mye tekst. For det er nemlig ikke alltid det passer med bøker med mye tekst.
HAR DU PUSLESPILLBØKER SOM DU KAN ANBEFALE?


Jeg minner også om at det fremdeles er mulig å melde seg på min Pay it Forward – jeg trekker på fredag!

2 tanker om “PUH!”

  1. Da datteren min,Solveig,var liten, fikk hun en nydelig billedbok: Den lykkelige Prinsen av Oscar Wilde. Her henvender Wilde seg like mye til voksne som til barn.Det er en bok en aldri glemmer. Hun hadde den også med seg på skolen, og læreren sa at det var den nydeligste bok hun hadde lest.Det ble lest høyt i klassen fra boken.Det var en norsk utgave hun hadde, men nå ser det ut som om det bare er danske utgaver å få kjøpt og gjerne sammen med andre eventyr av Oscar Wilde som forlaget skriver kan være litt pessimistiske for sarte sjeler. Nedenfor er det en link fra nettet som gjengir hele eventyret, men uten de nydelige bildene.http://www.jensvoll.dk/avisen/htm/kultur/wilde2.htm

  2. Hurra! Jeg har funnet en nydelig animasjonsfilm av "The Happy Prince" på YouTube hvor Christopher Plummer har gitt stemme til prinsen, og alt er på klart og tydelig engelsk. En kan velge å dele det opp i 3 deler eller se alt i full lengde:"The Happy Prince" del 1 ( stemmen til The Happy Prince tilhører Christopher > Plummer):> > http://www.youtube.com/watch?v=hqYIQ_41RTo> > Del 2:> > http://www.youtube.com/watch?v=IDtGSCTA4G4&feature=relmfu> > Del 3:> > http://www.youtube.com/watch?v=ot-Yv_NtKCk&feature=relmfu > > Full lengde:> > http://www.youtube.com/watch?v=QIwupcYwimY&feature=related >

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s