5 tanker om “Kan eg gjørr någe med det?”

  1. Det var flotte og ikke minst sanne ord. Det må være helt ubeskrivelig vondt for de pårørende og etterlatte i disse dager. Ønsker deg en fin helg Pia:-)klem Beathe

  2. Ja det er så sant det du sier,er frykteligt vondt for dei pårørende dette,er noen barndomsvenner av meg dei mistet sønnen sin,han var poleti,men jobbet no med ungdommer ,så han var upå Øya,Så trist alt dette,denne sangen er så fin gråter hver gang eg hører den ,og eg synger med,God Klem til deg.Og god helg.fra Magnhild:=)

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s