Ukategorisert

Verdens bokdag!

Verdens bokdag feires med Ta vare på mamma av Shin Kyung-sook og sjokolade 🙂

Samtidig tar jeg utfordringen som Beathe hev seg med på etter inspirasjon fra Askeladden og Stines notater.

Her er 15 bøker som jeg har lest og aldri vil glemme:
(Listet opp etter hvilken bok jeg kommer på først, og ikke etter hvor dypt inntrykk de har gjort på meg!)

1. Lise og Lotte eller omvendt av Eric Kästner
2. Tatt av Vinden av Margareth Mitchell
3. Bibelen av Gud og diverse medforfattere
4. Engelen på det sjuende trinn av Frank McCourt
5. Julie av Anne Karin Elstad
6. En rød heltinnes død av Qiu Xiaolong
7. Å flytte fjell, en personlig reise i Asia av John Einar Sandvand
8. Karnas arv av Herbjørg Wassmo
10. Drageløperen av Khaled Hosseini
11. Folket på Innhaug av Anne Karin Elstad
12. Triologien 1900/1950/1999 av Gunnar Staalesen
13. Fred av Arne Garborg
14. Salme ved reisens slutt av Erik Fosnes Hansen
15. Anne av Paal Helge Haugen

HVA ER DIN FAVORITTBOK?

ØNSKER DEG EN GOD BOKDAG!!!

7 tanker om “Verdens bokdag!”

  1. Tusen takk for link til meg:-) mange på listen her som jeg ikke har lest før og som jeg ble nysgjerrig på…så jeg må ta meg en sjekk.. Håper du har kost deg med "ta vare på mamma" og sjokolade i dag:-)

  2. Likte listen din:) Noen har jeg lest (Drageløperen, flott bok) og noen har jeg glemt at jeg ville lese (Salme ved reisens slutt)og noen var nye tips på bøker jeg må skjekke ut (Triologien 1900/1950/1999 av Gunnar Staalesen):) Ha en flott dag:)

  3. Tatt av vinden har jeg lest flere ganger! Jeg ELSKER boka og anbefaler den selvsagt på det varmeste ;)Ønsker deg en glad dag!Pia

  4. Gunnar Staalesens triologi tror jeg kanskje er det absolutt beste jeg har lest! Den rommer så mye av det jeg liker å lese: Krim, historiske romaner, familiesagaer. Selvsagt også kjærlighet, bedrag, svik, håp og så mye, mye mer. Og så er det så fascinerende å kjenne seg så godt igjen i gatene og stedene handlingen foregår i. MEGET bra bøker!

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s