11 tanker om “Wordless Wednesday: SPRING!”

  1. Så nydelige blomsterbilder! Det er deilig å se blomster rundt seg på denne tiden, når vi lengter etter sol og varme 🙂

  2. Tusen takk alle sammen – det er så koselig med så mange fine kommentarer :)abetterlife: Jeg bruker bare linsen som fulgte med kameraet, men jeg stiller inn på makro (blomst). Det er skikkelig gøy å kunne få med så mange fine detaljer på nært hold! En ny verden har åpnet seg i fotoverdenen min 🙂 og så gleder jeg meg til jeg har råd til å kjøpe makrolinse … (SNART!!)HA EN SUPER DAG, ALLE DERE HYGGELIGE BLOGGEVENNER :)klem fra Pia

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s