Give away, Gunnar Staalesen

Boktema & Give Away!

I dag har Anette gitt oss frie tøyler, og vi får selv velge hva vil vil skrive om i dagens boktema. Å få en slik vanskelig utfordring gjør at jeg må ta turen innom bokhyllene for å se hva som kunne passe å skrive om. I min søken etter tema, fant jeg ut at jeg har to av samme bok, og da passer det jo midt i blinken å ha en aldri så liten give away 🙂 Alle kan delta uavhengig om en har blogg eller ikke.
Klikk på bildet for å lese omtale av boka!
Boka heter I mørket er alle ulver grå og den er skrevet av Gunnar Staalesen. Gunnar Staalesen er en av mine favorittforfattere. Han skriver så godt, har spennende krimhistorier og så skildrer han Bergen så flott! Og Bergen er en av mine favorittbyer 🙂 Og så tror jeg at jeg er en smule forelsket i Varg Veum 😉 FIlmene om Varg Veum, derimot, er jeg ikke spesielt glad i!
(NB! Pocketutgave!)
I mørket er alle ulver grå er en spennende krimroman. Varg Veum får et annerledes oppdrag, og han må nøste seg tilbake i tid helt til andre verdenskrig. Jeg likte boka veldig godt!

Slik kan du bli med i trekningen:
1. Ett lodd for å skrive en kommentar til dette innlegget.
2. Ett lodd for å bli følger av bloggen min (de som allerede er følgere får selvsagt et lodd for det!)
3. Ett lodd for å dele innlegget mitt i bloggen din.
4. Ett lodd for å dele innlegget mitt på facebooksiden din.

Skriv under hvor mange lodd du tar. Om du ikke har blogg, så skriv mailadressen din i kommentaren.
Trekning 16. mai!

Da ønsker jeg deg en riktig glad torsdagskveld!!!

16 tanker om “Boktema & Give Away!”

  1. Liker veldig godt at du har Bergen som en av dine favoritt byer!!! Har ikke lest noe som helst av Gunnar Staalesen så det hadde passet veldig bra å vinne denne. Jeg trekker 3 lykkelodd(følger,kommentar,delt på facebook.)Ønsker deg en trivelig Torsdagskveld, Pia:-)klem Beathe

  2. Åååå så fin giveaway:) Har ikke lest boken, så den må jeg jo prøve å vinne. Har faktisk ikke lest noe av Staalesen:) Tar 3 Lodd, har delt om giveawayen på facebook:) Spennende! Ha en vidre fin dag Pia!:)

  3. Dette vil jeg selvfølgelig gjerne være med på!Er følger allerede, jeg, og nå har jeg både delt innlegget på facebook og laget et innlegg på bloggen min med link hit. Det burde bli 4 lodd det… ;-)Ha en fin dag videre!

  4. Vinneren er trukket 🙂 Gratulerer til Sigrid fra Enget!!!!Ønsker dere alle sammen en glad dag, og takk for alle som deltok!Klem fra Pia

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s