En smakebit på søndag

En smakebit på søndag: Den siste prinsen

HAR DU HUSKET Å MELDE DEG PÅ MIN GIVE AWAY DER DU KAN VINNE I MØRKET ER ALLE ULVER GRÅ AV GUNNAR STAALESEN? TREKNING OM TRE DAGER!!

Det er fremdeles søndag, og tid for å dele litterære smakebiter hos Mari i Flukten fra virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra ei bok vi leser i. Besøk bloggen hennes for å lese lere smakebiter! 

Forrige søndag delte jeg en smakebit fra Der vi engang gikk av Kjell Westö, og jeg hadde håpet å dele bokanmeldelsen med dere i dag. Men siden jeg (og mine barn) har vært syk(e) denne uka, har blitt lite lesing Jeg hadde nok trengt ei lettere bok med et så tungt hode jeg har båret rundt på de siste dagene 😉 Kanskje jeg heller skal lese I skyggen av store trær av Kristine Storli Henningsen, som jeg vant hos Beathe? Så kan jeg heller ta opp igjen mitt finske bidrag igjen etterpå. 
I går leste eldste og jeg bok, Den siste prinsen av Tor Bomann-Larsen. Det vil si, jeg leste den først og han leste den etterpå 😉 Jeg kjøpte den på fredag da vi var på kosetur til byen. Den kostet hele 5 kroner på biblioteket!
Tor Bomann-Larsen er jo kjent for sine bøker om de kongelige, og denne er intet unntak. Det som er annerledes, er at den er skrevet for barn. Men jeg må si at den var veldig lærerik for meg også 😉 I serien finnes det også en bok om Kong Olav: Olav går på ski. Jeg vet ikke om det finnes flere i serien.
Før jeg skriver meg helt bort, så kommer dagens smakebit fra Den siste prinsen her:

Både Keiseren og Keiserinnen ble triste når de ikke kunne gi prins Alexej det han ønsket seg. Og enda tristere ble de av å tenke på det store keiserriket han aldri hadde ønsket seg, men som han en gang måtte arve.

JEG ØNSKER DEG EN GLAD SØNDAG! HÅPER DU SLIPPER Å SE PÅ FOTBALL ;))) 

4 tanker om “En smakebit på søndag: Den siste prinsen”

  1. Takk for smakebit:)SV;are hyggelig:) "Tiden leger ingen sår" er bra! Hadde mange bra tvister osv:)Håper du har hatt en fin helg!klem

  2. Hehe… likte den der…håper du slipper å se fotball!! Mine to sønner er jo fotball frelste men de har eget tv på rommet så her i stuen er det meg som er kontroll-sjefen over tv, I digg it!! Tusen takk for smakebiten og ha en fin kveld:-)

  3. Takk for smakebiten:) Har ikke måtte se på fotball, flaks jeg ikke har en fotballgal samboer. Vi har heller sett på "Modern family":) Elsker den serien:) Ha en flott søndagskveld videre:)

  4. Så fin smakebit! Vi har vært opptatt med konfirmasjon de siste to helgene, så det er en stund siden jeg har vært med på Smakebit på Søndag. Håper jeg får anledning neste uke 🙂 Ønsker deg en flott mandag og en herlig kommende uke, klem fra Anette 🙂

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s