Foto, Scavenger Hunt Sundays

Scavenger Hunt Sunday

It’s been a time since my last blog post, but as a day time mother and evening worker, there is no time for blogging, or even less time for reading books or doing photography. But today I got mail from Spirea, and I was inspired to make a blog post. As it is Sunday, I thought I’d try to participate I Scavenger Hunt Sunday again 🙂

If you want to see other interpretations of this week’s Scavenger Hunt, or you want to join yourself, please visit Ashley Sisk.

As my camerea have had a very long rest, I had to dip in my archive, and my interpretations are as follows:

1. PATTERN(S)
I just fell in love with these patterns and colors in this stone!
2. MACHINES
London Eye – an amazing and enormous machine!

3. SIGNS OR LOGOS

Always nice to find the right direction …

4. ROCKS OR STONES
My youngest son loves to play with rocks! 
5. SPARKLE
Sparkling water is something that really makes me feel peace no matter how I feel!
Next week’s items are:
  1. Wild
  2. Welcome
  3. Adventure
  4. Vibrant
  5. Classic

4 tanker om “Scavenger Hunt Sunday”

  1. Kjære deg 🙂 Så herlig at du er i gang igjen – og at jeg klarte inspirere deg litt! Nydelige bilder! Elsker bilder av barn, jeg – og din lille sønn ser fortryllende ut…Har sett bilde av ham her før, tror jeg…? skjønnass! Og ja, jeg er enig med deg…brusende vann, ingenting er som det :)Så må jeg si jeg har lest dine kommentarer på bloggen min – og jeg syns det er vondt å høre du har hatt et så tøft halvannet år. Jeg aner ikke hva du har gjennomlevd i ditt private liv, men jeg forstår det må være tøft…jeg håper bare du kjenner du får gå i ditt tempo, ikke la deg dytte eller presse. Ingen skal fortelle deg når du er klar for neste steg, det er det kun du som vet.Også er det kjipt å høre om din jobberfaring – men samtidig, en hyllest til deg for at du gikk for det du trodde på – og at du nå kjenner du har falt til ro. Kanonbra!! Jeg ønsker deg nå en flott uke, og jeg håper det dukker opp noen uventede velsignelser og gleder. Gud velsigne deg 🙂 klem klem

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s