Scripture and snapshot

Scripture and a snapshot – om livet!

Det er noe jeg er (på godt og vondt!) veldig flink til: Å tenke! Og livet byr på mange ting å tenke på. Noen tanker koser jeg meg med, og andre ting gir meg utfordringer i hverdagen. Jeg er SÅ takknemlig for Guds velsignelser, for de har fulgt meg gjennom både gode  og vanskelige tider. Jeg har mye å være takknemlig for, og det gjør at utfordringene jeg møter blir overkommelige. Takk og pris!
I bloggenes verden er det mange utfordringer (som i «ikke problemer»!), men som i å dele bilder, tanker eller andre ting med hverandre. En av mine favorittutfordringer er Scripture and snapshot som arrangeres av Heather T Imagery. Besøk gjerne siden hennes dersom du vil bli velsignet gjennom flere bilder og bibelord!
Her er mitt bidrag!
My brethren, count it all joy when ye fall into divers temptations;
Knowing this, that the trying of your faith worketh patience.
But let patience have her perfect work, 
that ye may be perfect and entire, wanting nothing.
James 1:2-4
JEG ØNSKER ALLE MINE LESERE EN VELSIGNET GLAD DAG!!!

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s