Foto, Mandagstema, Scavenger Hunt Sundays

Scavenger Hunt Sunday – med Mandagstema på kjøpet!

I’m running a little bit late this week (or, I forgot it was Sunday yesterday!)
Visit Ashley Sisk to participate or learn more about Scavenger Hunt Sunday. Also visit the blog Alt som er vakkert av Helene to read about and join Mandagstema!
1. HOME OR THANKFUL
Waiting to go home: Thankful that fences are fun to play with!
 This picture is also linked up to Helenes Mandagstema.

THANKFUL to Korea for thrusting with my two greatest blessings!

2. COUPLE
My eldest took a picture of his favorite couple!

  3. BUBBLES

Bubbles makes great fun at the entrance of Legoland!

4. IN THE KITCHEN
Always nice with a helping hand
5. TREES
Bjørk (whatever that is in English …) – my favorite trees!

6 tanker om “Scavenger Hunt Sunday – med Mandagstema på kjøpet!”

  1. Så mange vakre bilder du deler – av dem og det du er gla i! ❤ Herlig! Så er jeg innom fordi jeg tenkte på deg, fordi jeg håper dagene dine er gode, og fordi jeg ville ønske deg en spesielt god søndag i dag. Første søndag i advent…Jeg håper det blir en god tid. Selv er jeg nettopp i havn med en eksamen som har tatt all min tid, alle mine krefter og i år har jeg hverken klart å pakke inn haugevis av pakker til adventskalenderen, eller få opp stjernen i vinduet til rett tid…Men det blir jul og fin adventstid likevel… 🙂 Og det ønsker jeg deg også. God klem din vei ❤ Og takk for dine fine ord når du svipper innom meg, du har en egen evne til å oppmuntre meg, Klem din vei

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s