The Off the Shelf Challenge 2013

The Off the Shelf Challenge 2013

I dag kom jeg over en flott utfordring for 2013 i Beathes bokhylle:


The off the shelf challenge 2013 er det Bookish Adour som står bak, og det går ut på å få lese et visst antall bøker av de du allerede har i bokhyllen din ved utgangen av 2012. 

For 2013 har jeg bestemt meg for å gå for level 2: Å lese 15 bøker som allerede har stått i hyllene og samlet støv … Siden jeg leser meg gjennom bøker fra alle verdens land, kan jeg ikke legge ambisjonene fro høyt på andre utfordringer. Noen av bøkene er en del av min verdensutfordring, så det blir en god måte å slå to fluer i en smekk på 😉 Les mer om Jorden rundt på 200 bøker  her!

De ulike levelene er som følger:


  1. Tempted– Choose 5 books to read
  2. Trying – Choose 15 books to read
  3. Making A Dint – Choose 30 books to read
  4. On A Roll – Choose 50 books to read
  5. Flying Off – Choose 75 books to read
  6. Hoarder – Choose between 76-135 books to read
  7. Buried – Choose between 136-200 books to read

Når jeg nå setter opp en liste over bøker jeg vil lese, betyr ikke det at den er endelig. Jeg står selvfølgelig fritt til å endre den etter eget behov og ønske! Heldigvis er jeg herre over egen lesing 😀 Etterhvert som jeg leser bøkene, går jeg inn på dette innlegget og legger link til omtalene, som jeg vil skrive underveis!

1. Blå aubergine av Miral al-Tahawy (Også en del av min litterære verdensomseiling!)
2. Sangen om den røde rubin av Agnar Mykle
3. Tusen strålende soler av Khaled Hosseini
4. Den gale natten av Tahar Ben Jelloun (Også en del av min litterære verdensomseiling!)
5. Cash av Jens Lapidus
6. Skumringstimen av Johan Theorin
7. Nesten frelst av Sigvart Dagsland av Olaug Nilssen
8. Kransen/Kristin Lavransdatter av Sigrid Undset
9. Husfrue/Kristin Lavransdatter av Sigrid Undset
10. Korset/Kristin Lavransdatter av Sigrid Undset
11. Verden forsvinner av Liv Køltzow
12. Drømmehjerte av Cecilia Samartin (Også en del av min litterære verdensomseiling!)
13. Ved elven Piedra satt jeg og gråt av Paolo Coelho
14. Elleve minutter av Paolo Coelho
15. Sigbjørn Obstfelder av Martin Nag

***
Jeg fortsetter under her med bøker jeg har lest som jeg hadde fra før. Er ikke helt klar til å stryke fra listen over enda. Så får vi se hvordan listen ser ut når året er omme 😉

16. Nådens omkrets av Jørgen Brekke
17. Blodleie
av Johan Theorin
18. Hjem av Anne Karin Elstad

19. Kvinne blant krigsherrer: Afghanistans modigste stemme av Malalai Joya

Her er noen av mine favorittbloggere, som også er med på denne utfordringen:
Beathes bokhylle

5 tanker om “The Off the Shelf Challenge 2013”

  1. Så fint at du også er med,Pia!Tusen takk for link og fine ord, setter veldig pris på det:-) Masse lykke til med utfordringen! Så flink du er som har skrevet opp bøkene du skal lese.

  2. Kjempeflink er jeg, ja 😉 Hehe, jeg må skrive ned slikt, for ellers kommer det garantert til å skli ut i sanden 😉 Så flink er et ord med moderasjoner ;)Takk til deg som har inspirert meg, i dag som så mange ganger før :)Lykke til selv :)Klem!

  3. Du er god som skal lese så mye – og som prioriterer det. Jeg elsker å lese, men er for dårlig på å ta meg tid…Ikke det at jeg bruker så mye tid på tv heller, det er ikke den som tar tiden min – men tiden bare suser…ikke spør meg hvor.. ;)Ser vi har mye lik smak. Er selv gla i Paolo Coelho, Hosseini og Samartin…du har mye å glede deg til 🙂 (oi, her går det opp for meg at jeg jo har fått lest litt…iallefall 4 på listen din…men likevel – jeg savner det!)Også ser jeg at jeg har gått glipp av mye her inne på bloggen din den siste tiden. SÅ fin kalender du har…!! Har hørt på sanger her nå og jeg har lest alt sammen…så gla jeg ble 🙂 du er god ❤ Ønsker deg en nydelig advent videre. takk for all varme og glede du sprer. klem din vei

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s