Adventsgledekalender

Adventskalender 15

I dag heter det «bare» adventskalender, og ikke advenstgledekalender. Det er så rystende å høre om tragedien på barenskolen i Connecticut. Det er viktig å stoppe opp i denne travle førjulstiden og tenke på alle de som har det vanskelig. I dag er det alle de berørte i Newton jeg tenker på, og ber en bønn for. Jeg ber om at vi alle skal tenne et lys for disse.

1 tanke om “Adventskalender 15”

  1. Jeg tenner også lys…Fint at du skriver om dette. Jeg kan ikke en gang klare å fatte den smerten og hvilken tragedie dette er…jeg sender en klem din vei ❤

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s