Adventskalender 15

I dag heter det «bare» adventskalender, og ikke advenstgledekalender. Det er så rystende å høre om tragedien på barenskolen i Connecticut. Det er viktig å stoppe opp i denne travle førjulstiden og tenke på alle de som har det vanskelig. I dag er det alle de berørte i Newton jeg tenker på, og ber en bønn for. Jeg ber om at vi alle skal tenne et lys for disse.

One thought on “Adventskalender 15

Add yours

  1. Jeg tenner også lys…Fint at du skriver om dette. Jeg kan ikke en gang klare å fatte den smerten og hvilken tragedie dette er…jeg sender en klem din vei ❤

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: