Lines lesesirkel

Lines lesesirkel

Jeg har meldt meg på Lines lesesirkel. Formålet med denne lesesirkelen er å lese bøker fra 1001 bøker du må lese før du dør. Hver måned er det ny bok, og på slutten av måneden, skriver du en omtale om boka og deler linken her. Du bestemmer selv hvilke bøker du ønsker å være med på.

Jeg har valgt disse bøkene for 2013:

(også et bidrag i Jorden rundt på 200 bøker)
Drep ikke en sangfugl av Harper Lee
25. august 2013

2 tanker om “Lines lesesirkel”

  1. Så spennende at du blir med på lesesirkelen, det er en glimrende måte å lese bøker en ellers ikke hadde valgt selv :)Du må gjerne kopiere listen jeg har, men muligens du bør spørre Astrid Terese. Listen fikk jeg nemlig tillatelse til å kopiere av henne 🙂

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s