En smakebit på søndag

Smakebit på søndag: Nesten frelst av Sigvart Dagsland

Det er søndag, og tiden er inne for å dele ein smakebit frå boka du les i no. Eg har nett begynt på Olaug Nilssen sin biografi om Sigvart Dagsland. Det er ein svært annleis biografi, skriven i intervjuform med ein særs tydelig forfatter. Eg liker boka svært godt, og om ikkje monge dagane kjem bokomtalen, ein sær annleis bokomtale, skriven i OlaugNilssen-stil. Eit spennende møte med ein ny forfattar, og veldig kjekt å lese og bli betre kjent med favorittartisten min! Les omtalen min av boka her.

8252173152.jpg
I dagens smakebit er det Inghild, ein fan, som seier følgande om tekstane til Sigvart Dagsland, frå side 86:

Dagsland og McGurk er gode på å stå midt i livet og beskrive det dei ser derifrå, dei er kraftig gode på å seie korleis det kjennest, på å løfte, lufte, undre seg – og overlate både vidare undring og svara på spørsmåla til lyttaren. Altfor enkelt, banalt og kategorisk, men likevel; eg opplever det ofte som om Hillestad løftar mennesket til guddommen, mens Dagsland og McGurk viser guddommens relevans i livet slik det er.

Besøk Mari for å lese fleire smakebitar 🙂

God morsdøg til alle mødre der ute! Eg har fått to bøker frå gutane mine i dag: Englemakersken av Camilla Läckberg og Barnepiken avKathryn Stockett. Ein utmerkt morsdag for meg, tusen takk til gutane mine ❤ ❤ ❤

12 tanker om “Smakebit på søndag: Nesten frelst av Sigvart Dagsland”

  1. Gratulerer så mye med morsdagen, Pia! Så hyggelig med bokgaver fra guttene dine. Jeg har lest Barnepiken og likte den utrolig godt(jeg tvang både min mor og søster til å lese den og jammen meg falt den i smak hos dem begge).Sigvart Dagsland er en artist jeg egentlig ikke har noe spesielt forhold til. Det er flott at alle som har sansen for ham nå kan få bli enda litt bedre kjent med ham gjennom denne biografien.

  2. Så koselig med bokgaver! 🙂 Sigvart Dagsland må jeg innrømme jeg har lite forhold til, men boken virket jo veldig bra:) Kos deg masse med den og kos deg masse godt videre på selveste morsdagen!:)

  3. Gratulerer med dagen,Pia:-) Så koselig med bokgaver! Har ikke fått lest barnpiken ennå men har sett filmen flere ganger, men har den liggende klar. Ønsker deg en fin kveld og tusen takk for smakebiten:-)

  4. Jeg gleder meg virkelig til å lese Barnepiken. Har filmen også liggende, men alltid bok før film :)Ønsker deg en glad dag!Pia

  5. Boka var veldig bra, men jeg tror nok den passer best for de som liker Sigvart. Uansett har Olaug Nilssen en annerledes og herlig skrivemåte!Ønsker deg en glad dag!Pia

  6. Jeg har også filmen Barnepiken, men har ikke sett den enda. Og nå er jeg glad for det, for jeg MÅ lese bok FØR jeg ser film!Gleder meg til den står for tur :)Ønsker deg en glad dag!Pia

  7. Hehe, jeg synes også Sigvart Dagsland er sympatisk. Det er det som er så skummelt med biografier, der får du hele bildet 😉 Det var faktisk litt vondt å lese om den noe usymatiske siden av Dagsland også … Men så er han bare et menneske han også, slik som alle oss andre ;)Ønsker deg en glad dag!Pia

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s