En smakebit på søndag

Smakebit på søndag: Englemakersken av Camilla Läckberg

Det er søndag og igjen tid for Maris smakebit på søndag. Denne uka er vi på vinterferie i snørike nord, og før ferden går sørover igjen i kveld, er det skitur på planen. På togturen opp hit, begynte jeg å lese Englemakersken av Camilla Läckberg. Jeg klarte det store kunststykket å glemme igjen boka på toget i Troondheim, så jeg er en smule desperat nå før neste tog venter. Håper virkelig vi kan finne en Narvesen med godt bokutvalg idag!
Smakebiten måtte jeg google i dag, men heldigvis fant jeg det jeg lette etter. Det er Anna, Erikas søster som strever etter å ha mistet et barn som sier dette:

… hun følte seg som en av de gamle vasene i det auksjonsfirmaet hun hadde jobbet for. En vase som hadde falt i gulvet og blitt knust, og deretter omhyggelig blitt limt sammen igjen. Selv om den på avstand så hel ut, ble alle sprekker smertelig tydelige når man kom nærmere.

11 tanker om “Smakebit på søndag: Englemakersken av Camilla Läckberg”

  1. Nei så kjipt å glemme boken! Godt det ordnet seg:) Takk for smakebiten! Har denne liggende, men jeg har litt lyst å lese noen av de første bøkene hennes før jeg starter på denne:) ha en fin søndag!:)

  2. Du legger inn litt ekstra spenning i hverdagen. Håper den som fant boken har vett til å kose seg med den :)Jeg har lest Englemakersken og likte den veldig godt, men så liker jeg alt som Camilla skriver 🙂

  3. Jag har läst alla Läckbergs böcker om Erica Falck och de är bra underhållning. Bäst brukar jag tycka om de historiska tillbakablickarna 🙂

  4. Denne kunne jeg også gjerne tenke meg å lese – har ennå ikke lest noe av forfatteren, men derimot er navnet velkjent. Ha en fin søndag og takk for beskrivende god smakebit : )

  5. Da er du flink å google Pia, men guri så kjedelig å glemme igjen boken på toget. Håper at du finner en ny på veien. Har hele rekken av bøkene til Läckberg men har ikke begynt på de ennå, og det burde jeg. Kos dere i skibakken:-)

  6. Så dumt at du mistet boka, men takk for en spennende smakebit likevel! 🙂 Har ikke lest så veldig mye av Läckberg, men har veldig lyst å lese denne!

  7. Uff, da! Det er en tragedie å legge igjen bøker! (Har vært der selv :-)) Englemakersen er en fin bok som jeg ikke klarte å vente på, så jeg bestilte den fra Fylkesbiblioteket på svensk 🙂 Det gikk jo like fint å lese den sånn, selvfølgelig!Ha en fin søndag!

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s