Give away

Jubel i heimen – jeg deler gleden med dere!

Juhu! Nå har jeg mye å feire! Ikke bare har bloggen bikket 20.000 visninger, men lillebror i heimen fått barnehageplass akkurat der vi ville og han trengte! Så i helgen har gleden vært stor!

Så nå er det på sin plass med en aldri så liten give away! For å delta må dere kommentere i dette innlegget, samt dele et av mine innlegg du liker godt på facebook, twitter eller i egen blogg. For hver deling får du ett lodd. Dere som ikke har blogg kan også delta! Skriv hvor du deler slik at det er lett for meg å vite hvor mange lodd du skal ha.

Trekning skjer torsdag 11. april kl 21.00.

Dette kan du vinne:


10 tanker om “Jubel i heimen – jeg deler gleden med dere!”

  1. Gratuelerer med barnehageplass og med jubileum på bloggen! Jeg er gjerne med på Give away, og deltar med dette innlegget + deling på FB. God søndag fra Åslaug

  2. Juhu! Eg vil òg vinna! Ikkje den i midten, men ein av dei to andre hadde vore kjempekjekt! Eg er med med dette innlegget og eit på FB. Stor søndagsklem frå Renate 🙂

  3. Gratulerer med jubileim.:) Jeg vil også gjerne delta. Ønsker å delta på den i midten av Karin Fossum. De to andre bøkene har jeg..så de må gjerne gå til noen andre.Deler innlegg på facebok.:)

  4. Grattis! Herlige med sånne stunder når alt går veien. 😉 Jeg må jo være med på dette. Har det en smule travelt for tida, så det blir dessverre ikke noen link i et blogginnlegg. Etter å ha levert den tredje oppgaven på mindre enn ei uke, blir ikke blogging prioritert i kveld… Men jeg har tweetret og lagt ut på facebook i hvert fall.Ha en fortsatt fin kveld, det som er igjen av den. 😉

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s