Ord i natten

Ord i natten: Eg ser av Bjørn Eidsvåg

Det er lenge siden jeg har delt musikk med dere her på bloggen min. Forleden dag hørte jeg Eg ser av Bjørn Eidsvåg, og det er flere år siden sist jeg hørte den. Den har så god tekst, og gjør så godt i kropp og sjel! Så i dag deler jeg denne med dere, og håper den kan bety noe godt for dere også! Lytt, slapp av, nyt og ta i mot!
Jeg minner også om at du kan vinne bøker – les mer om det her!
GOD NATT, KJÆRE VENNER!!!

1 tanke om “Ord i natten: Eg ser av Bjørn Eidsvåg”

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s