Himmelsk

Himmelsk!

Nå erd et lenge siden jeg har vært med på Petunias himmelske utfordring, og med den flotte himmelen vi har hatt en lang tid nå, var det på tide å bli med på dette. Besøk Petunias blogg og se mange flere himmelsk flotte bilder!
Jeg benytter også anledningen til å minne om give away på bloggen min, med bøker i premier.
I dag deler jeg et bilde med utsikt mot Fjøløy Fyr like i nærheten av Utstein kloster på Mosterøy. Det er et nydelig sted, veldig kjekt for småbarnsfamilier. Jeg står oppå Fjøløy Fort og tar bilde, så her er det gode klatre- og utforskningsmuligheter for aktive og nysgjerrige barn!

 Accept your light and let it shine 

to create your own lighthouse on a stormy night. 

19 tanker om “Himmelsk!”

  1. Hei på deg PiaFlott sted dette og jeg kjenner nesten lukten av våren og havet helt hit ! Det er noe spesielt med hav og fyrlykter ;)Takk for besøk hos meg !Hilsn Liva

  2. For et idyllisk sted, vakkert og skjønnt. Herlig med nydelig vær…men nå skulle det vel bli ekstremvær en periode…godt å vite at vi er i gang med vår og har sommer å se frem til :0)

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s