Boken på vent

Boken på vent: Du forsvinner

Hva skal du lese senere? Etter den bok du holder på med nå. Det er Beathe som spør. Hos meg er det ikke bare en bok på vent, men altfor(!) mange bøker ligger i hyllene og roper på meg. I dag  er det ei bok jeg enda ikke har i hus som jeg gleder meg til å lese: I dag har Aschehoug sendt meg et leseeksemplar på Christian Jungersens bok Du forsvinner. Det er ei bok jeg gleder meg til å lese!

Om boka:

12 tanker om “Boken på vent: Du forsvinner”

  1. Denne fikk jeg mail om så jeg håper jeg får et eksemplar av denne jeg også.Tror denne er veldig bra! Det blir veldig mange bøker på vent,sånn blir det vel for oss alle sammen tenker jeg. Ha en strålende dag,Pia:)

  2. Det hørtes virkelig ut som grunnlaget for en spennende historie. Og en fæl opplevelse for hovedpersonen!

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s