En smakebit på søndag

En smakebit på søndag: Du forsvinner

Det er søndag, og tid for søndagens litterære smakebit hos Mari i Flukten fra Mari i Flukten fra virkeligheten. Jeg leser for tiden i Du forsvinner av Christian Jungersen, en psykologisk kjærlighetsroman. Foreløpig er jeg ikke kjempebegeistret, men jeg har ikke kommet lenger enn at jeg håper det snur. 
Dagens smakebit er fra side 76:

«Og så ser jeg det. Så ser jeg hva som skiller disse kvinnene fra andre mennesker jeg kjenner. De har utslettet sin seksualitet. De har gått opp på bålet og latt all sin sanselighet gå opp i røyk. Andrea er den mest skremmende av dem: Så mye yngre enn meg, de tynne leppene hennes, måten hun krøker seg sammen om seg selv på, inntrykket hun gir av at ingen elsker henne og at hun har avfunnet seg med å aldri bli elsket i fremtiden heller.»

 Håper  smakebiten gav mersmak – 
besøk Mari og smak av hele det litterære tapasbordet 🙂
Som en liten ekstra bonus i dag vil jeg dele dette lille ordet med dere:

14 tanker om “En smakebit på søndag: Du forsvinner”

  1. Denne boken har jeg hørt en del om de siste dagene, både negativt og positivt – så jeg ser frem til din omtale. Ha en fin søndag 🙂

  2. Det tar ofte litt tid å komme inn i en bok, så vi får håpe at det plukker seg opp underveis. Takk for fint lite ordtak på denne fine søndagen 🙂

  3. Denne boken har jeg på vent i hyllen. Har også hørt både positive g negative ting om denne boken, ser frem til å gjøre opp min mening. Håper du får en finere leseopplevelse fremover i boken. Tusen takk for smakebiten. Ha en fin dag:)

  4. Jeg har ikke lest noen psykologiske kjærlighetsromaner før, men smakebiten din ga definitivt mersmak 🙂 Takk for at du delte den! Jeg har også hørt både positive og negative ting om boken, så jeg gleder meg til å høre hva du synes når du er ferdig 🙂

  5. En ganske deprimerende smakebit… Ettersom jeg har lest endel negative omtaler av denne, kommer den nok ikke til å bli notert på leselista, men det var likevel fint å lese smakebiten for å få litt følelsen av hva dette er ;o)

  6. Han beskriver det triste godt. Mange har skrevet om den uten at jeg har festet meg ved den. 430 sider er mange dersom man ikke liker den. Uansett, takk for smakebiten.

  7. Jeg har satt denne på leselisten. Ikke minst fordi den blir karakterisert som en psykologisk kjærlighetsroman 🙂 Ha en riktig fin søndag!

  8. Psykologiske romaner fenger meg, så denne må jeg se mer på. Jeg har også et søndagstips, men det ligger på bloggen min – klarte ikke å linke videre til Mari i dag.

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s