Give away

Give away hos Gråbekka!

I mitt nye liv som bokblogger, har jeg blitt kjent med mange flotte bloggere, som har inspirert meg. både til å lese, skrive og dele opplevelser. Det er så utrolig kjekt med alle bøkene jeg får del i. Mange av disse kommer jeg til å lese, noen har  jeg allerede lest. Noen vil jeg ikke lese. Og så er det noen jeg har lyst til å lese, men som jeg ikke kommer til å få tid til å lese i dette store havet av bøker å velge i. En av bokbloggerne jeg har hatt glede av å følge, er Gråbekka. Hun leser mye og variert, og skriver gode omtaler. 

I disse dager er det Gråbekka som jubilerer, og deler gleden med oss andre! Besøk siden hennes og se de flotte bøkene du kan vinne.

Gråbekka spør hvor vi liker å lese. Mitt svar på det er enkelt: Jeg liker å lese! Og så blir jeg glad om jeg slipper å lese i senga 😉 Oftest sitter jeg i sofaen og leser, helt med et pledd på meg, uansett om det er varmt eller kaldt. 

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s