En smakebit på søndag

En smakebit på søndag: Hjem

Det er søndag, regn og barna bygger duplo og lego. Mannen har gått på fotballkamp i regnet. Da ser mor sitt snitt til å skrive ned en aldri så liten smakebit fra boka som ble på begynt (såvidt!) i går. Vil du lese andre smakebiter? Besøk Mari i bloggen Flukten fra virkeligheten!

En forfatter jeg har vært veldig glad i er Anne Karin Elstad. Både bøkene om Folket på Innhaug og ikke minst bøkene om Julie har grepet meg. Det er mange år siden jeg kjøpte Hjem, som er hennes selvbiografi, og endelig har jeg tørket støv av den. Boka skal jeg bruke som mitt bidrag til Biografisirkelen i august. Det er Moshonista som denne gangen utfordrer oss til å lese en forfatterbiografi.


Dagens smakebit er ganske morsom:
Hvilken bok leser du?

5 tanker om “En smakebit på søndag: Hjem”

  1. For en aldeles sjarmerende smakebit fra en svunnen tid. Smakebiten gav meg lyst til å plukke opp Elstads bøker som jeg har stående i min bokhylle.

  2. Takk for kjempegod smakebit! Liker Elstad også veldig godt. Har lest denne og jeg likte biografien godt. Lenge siden jeg har lest noen av bøkene hennes, hadde nesten vært koselig å lest de igjen:) Kos deg på denne søndag!:)

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s