Bokryggpoesi

Bokryggpoesi

Bokryggpoesi kan høres enkelt ut, men for meg er det ikke det! Jeg har hatt stor glede over andre bloggeres kreative og til tider ganske så dype bokryggpoesi. Og jeg har prøvd tusen ganger (minst!) å lage god bokryggpoesi selv, dog uten hell. Derfor har jeg nesten aldri deltatt på denne koselige utfordringen. Men i dag kom min helt av seg selv, så da kan jeg endelig også bli med. Hurra!
Andre bloggeres bokryggpoesi denne uka:

5 tanker om “Bokryggpoesi”

  1. Kjære gode deg! SÅ lenge siden jeg har vært innom – og sendt deg noen gode ord. Jeg har tatt fullstendig sommerferie…og det har vært veldig godt. Håper din sommer og har vært fin? 🙂 Og du, takk for så fin hilsen for noen uker siden, det varmet. Ønsker deg en flott helg, med flott bokryggpoesi og alt det som ellers er bra ❤ klem

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s