Vakrast i verda!

Kva las du no?

Nynorsk er vakkert!
Då eg byrja på skulen då eg var lita, heitte den fyrste leseboka min «Kva las du no?» Då vi flytta til Stavanger blei hovudmålet mitt bokmål, og det har eg alltid syntes har vore trist. Eg har aldri slutta å vera glad i nynorsk. Og når eg veit at mange vel bort nynorske bøker, sjølv om det er kvalitetslitteratur, så tenkte eg å slå eit slag for dei  nynorske bøkene  med å synleggjere dei betre på bloggen min. Og så vonar eg at det skal gjera meg òg meir bevisst på å velja nynorsk litteratur.

Desse bøkene har eg lese:
1. Nesten frelst av Sigvart Dagsland av Olaug Nilssen
2. Den mørke porten av Lars Mæhle
3. Fugletribunalet av Agnes Ravatn
4. Fuck off, I love you av Lars Mæhle
5. Veke 53 av Agnes Ravatn
6. Urd av Rut Lillegraven
7. Finne ly av Aina Basso
8. Det skulle vere sol, vi skulle reise til Łódź av Marit Kaldhol
9. Kledd naken av Agnes Lovise Matre
10. Mi briljante venninne av Elena Ferrante
11. Fotturar i Norge av Gaute M. Sortland

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s