Boken på vent

Boken på vent: Frode Eie Larsen

Hver tirsdag spør Beathe oss hvilke bøker vi har på vent. For et spørsmål: Det er jo tusenvis! Men for å være sikker på at dere (kanskje!) leser hele innlegget, velger jeg meg ut tre i dag.

Jeg er veldig glad i krim, nordisk krim. Og så er jeg en smule stolt over all de gode norsk krimbøkene som er skrevet og skrives! En av de norske forfatterne jeg enda ikke har lest, er Frode Eie Larsens bøker. Det tror jeg blir min påskekrim i år!  Er det ikke påske snart?

Frode Eie Larsen

Vil du lese hva andre venter på å lese? Stikk innom den fabelaktige bokhylla til Beathe, da vel! I dag har hun manges bokhyller på lån! God bok!

13 tanker om “Boken på vent: Frode Eie Larsen”

  1. Har lest og likt Jordtårer, de andre har jeg liggende på vent men det spørs om jeg klarer å vente helt til påske! Fine bøker å ha på vent 🙂

  2. Fine tips om bøker som venter. Har lyst til å lese noe fra denne forfatteren snart. Akkurat nå leser jeg det som tilfeldigvis faller meg inn, men har planer om å lege meg en liste når jeg er tilbake fra noen feirieuker i varmere trakter.

  3. Disse tre har jeg nettopp lest og du har noe å glede deg til 🙂 Frode Eie Larsen skriver krim fra Larvik og mannen min er fra Sandefjord så vi måtte jo få med oss disse 🙂 Ønsker deg en fin dag!

  4. Jeg som trodde jeg var den eneste som ikke hadde oppdaget disse bøkene – godt jeg er ikke er alene om å ikke ha lest alle disse tr 🙂

  5. Så utrolig hyggelig, Pia, at du planlegger å lese bøkene mine før/til påske 🙂 Håper du får noen hyggelige timer i selskap med Oskar, Jessica og Eddi – som er bøkenes hovedpersoner 🙂

  6. jeg fant ut at det var lenge til påske, så jeg tok turen til biblioteket, og fant ikke ei eineste bok! Så det er nok flere enn meg som vil i selskap med oskar & co 🙂

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s