Boken på vent, Bokhylla mi

Boken på vent: Til Jacobs forsvar

Nå er det en stund siden jeg har vært med på Boken på vent i Beathes bokhylle, men i dag leste jeg en fenomenal omtale hos Rita, hvorpå boka ble lagt i min umiddelbare leseliste. Så når jeg har lest alle MÅ-bøkene mine i april, så skal jeg lese Til Jacobs forsvar av William Landay.

Bak på boka står det:

Visestatsadvokat Andy Barber er velansett i lokalsamfunnet Newton i Massachusetts. Sammen med sin kone, Laurie og deres 14-årige sønn Jacob, blir han stilt overfor sitt livs mareritt, da 14-årige Ben Rifken blir funnet brutalt myrdet i en park. Andy er overbevist om at en lokal barnemishandler er den skyldige, men urovekkende opplysninger og avsløringer peker sjokkerende nok i retning av Jacob. Hos Andy vekkes alt av foreldreinstinkt og han gjør hva han kan for å beskytte sønnen. Jacob sier han er uskyldig, og Andy tror ham. Det må han jo gjøre. Han er guttens far. Når dramaet kulminerer må Andy og hans kone Laurie stille seg alle foreldres vanskeligste spørsmålet: Hvor godt kjenner du egentlig ditt eget barn? Og hvor langt er du villig til å gå for å redde det?

Les om flere bøker på vent hos Beathe!
f3bb7-ny_boken_p_vent_logo

14 tanker om “Boken på vent: Til Jacobs forsvar”

  1. Denne har jeg lest mye om, og den har fått gode anmeldelser. Håper på å få lest den en dag.. Fint toppbilde du har fått deg forresten.:)

    1. Huff, ja mareritt kan du si … Men om det får en til å reflektere over livet og dets viderverdigheter, så er det vel verdt lesingen. Liker godt når bøkene ryster meg litt! (Selv om det kan gjøre vondt!)
      Happy tirsdag 🙂

  2. Denne har jeg også lest om og det høres ut som en bok man må få med seg! Ønsker deg en fin tirsdagskveld!

  3. Leste akkurat nokre sider i denne boka, som eg fekk tilsendt som eit hefte frå bokklubben. Den virkar spennande. Ønskjer deg ein fortsatt fin tysdagskveld 🙂

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s