En smakebit på søndag

Smakebit på søndag: Guds barn

Jeg har en bok liggende, som jeg er veldig spent på. Boka er Guds barn av Lars Petter Sveen, og jeg er spent på om det er ei god bok. Ikke så mye om den er god på det litterære. Heller om jeg vil bli oppbygd av den. For tittelen trigger meg, siden jeg er et Guds barn. Men jeg vet så lite om boka, at jeg vet jo ikke om jeg vil bli velsignet av den, eller om den mer er ute etter å harselere med kristendommen. Den som leser får se 🙂

Siden det er søndag i dag, og Mari ber oss om å dele litterære smakebiter, skal dere få smake på første avsnitt i Guds barn av Lars Petter Sveen:

Det var i Kong Herodes den stores dagar, i Betlehem, vi var på jakt etter ein liten jødekonge som var blitt fødd. Stjernene var oppe, vi var komne for å drepe han.

Trykk på bildet under for flere smakebiter:

1 tanke om “Smakebit på søndag: Guds barn”

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s