Bøker lest i 2014

Årskavalkade 2014

Da er det på tide med en gjennomgang av bøkene jeg har lest i 2014. Hvilke likte jeg, og hvorfor? Jeg har lest mange bøker som fortjener en plass i denne kavalkaden. Med et godt bokår kommer også noen skuffelser.
Klikk på bildet for å lese om boka.
Årets beste  
Årets krim
Årets kjærlighetshistorie
Årets norske
Årets etterlengtede – jeg venter ALLTID på Varg!
Årets overraskelse
Årets bok om relasjoner
Årest kjedeligste (men dog veldig informative)
Årets sterkeste
Årets viktigste
Årets skuffelse
Årets nydeligste
Årets hjerteskjærende
Årets biografi I romans form!
Årets lettleste

10 tanker om “Årskavalkade 2014”

  1. Hehe, jeg vet det Anita. Men jeg driver ikke en litteraturvitenskapelig blogg, og siden boka var et av mine bidrag i biografisirkelen, er den biografi nok for meg 🙂 Det er vel også flere bøker som krysser over i flere sjangre?
   Ønsker deg et spennende år 🙂

   1. Jeg visste vel det , egentlig, Pia, siden jeg husker du skrev om den i Biosirkelen, så beklager hvis jeg virket pirkete. Men siden mange utenfralesere som ikke vet det kan tro at det er en biografi, så kan romanen miste lesere for eksempel. Det har ingen ting med litteraturvitenskap å gjøre det, men kategoriseringer folk er vant til.. 😉

   2. Du har et poeng, helt klart, Anita! Jeg tenkte ikke på det. Men om de leser omtalen min, så kommer det godt frem at det er en roman 🙂

 1. En Halv gul sol, tror jeg faktisk var den beste boka jeg leste ifjor også. Hørte den på lydbok, på engelsk, med gudbenådet oppleser, og det var virkelig en uforglemmelig opplevelse. Også enig i skuffelsen Jacobsen, og digger som deg Born to Run. (Hvordan går det med maratonplanene?)

  1. Maratonplanene – de er og blir maratonplaner! Jeg har i alle fall løpesko som er gode å gå på (for helt på barfotplanet er jeg ikke!) Jeg HAR veldig lyst til å begynne å løpe, så det er på tide med en ny løpebok snart 🙂 Vårens bok får blir kompisen til McDougall 🙂

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s