Bokryggpoesi

Fredagens bokryggpoesi #4

Det står dårlig til på bloggefronten, og akkurat like dårlig til med leseoverskuddet … Jeg savner både bøker og blogg, så jeg tenkte jeg skulle stikke hodet inn her for å si hei, så får dere se at jeg fremdeles lever 🙂 Nå er snart eksamen over, og da håper jeg denne gode delen av livet mitt våkner og springer ut i full blomst igjen 🙂

wp-1462540146912.jpg

Ligge i grønne enger
Verden forsvinner
Kunsten å høre hjerteslag
Renselse

Så dagens oppmoding blir å nyte dagene, kjenn på hvilepulsen, nyt øyeblikkene!

Ønsker dere alle en velsignet glad helg 🙂

1 tanke om “Fredagens bokryggpoesi #4”

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s