Foto, Himmelsk, Poesi

Himmelsk torsdag igjen!

Nå er det lenge siden jeg har vært med på Petunias himmelske torsdag. Besøk siden hennes og se flere himmelske bilder!
 I dag vil jeg dele et bilde jeg har tatt på Solastranden: En spurv på vei til himmelen! Jeg har i kveld vært på strikkeklubb(!!!) og da delte Gunhild noen om om Guds omsorg for spurven, og hvor mye større hans omsorg er for oss. Så da jeg fant dette bildet i dag, ble jeg igjen påminnet om at jeg kan velge å fly mot himmelen fremfor å la bekymringene tynge meg.

Ikke en spurv til jorden 
uten at Gud er med.
Ikke en sjel mot døden
uten hans kjærlighet!
Ikke en blomst er visnet,
ikke en tåre falt
uten at Gud vet om det,
han som er over alt.
Tro det når stormen herjer
bladløse vintertrær!
Tro det når brenning bryter
over de nakne skjær!
Tro det når ubeskyttet
midt i en kamp du står.
Tro det når helt alene
du med en smerte går.
Tro det når noe brister
uten å vokse frem.
Tro det når noen mister
det som var alt for dem!
Tro det når håp går under
uten å reise seg:
Ikke en spurv til jorden!
Det er et ord til deg.

7 tanker om “Himmelsk torsdag igjen!”

  1. Nydelig fanget! Har ikke oversikten over hvor mange hundre timer jeg har tilbragt på Solastranden ila livet.Flott flott – spesielt på høsten :o)

  2. Tusen takk for at du delte dette – både bilde (som var alldeles fortryllende og jeg er like imponert hver gang over hvor ekstremt god du er med kameraet!) – og ord. Dette trengte jeg i dag. En påminnelse om å ikke bekymre meg..noe jeg gjør altfor altfor lett. Elsker forresten Sola-stranden. Husker ikke navnet i farten, men det er en strand som ligger enda lenger ut forbi Ølbergstranden, som derimot er min favoritt 😉 God klem til deg

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s