Himmelsk

Himmelsk!

Det er fremdeles torsdag, og jeg vil igjen bli med og dele himmelske bilder. Det er Petunia som hver torsdag gir denne utfordringen. Jeg anbefaler deg virkelig å besøke siden hennes, for der kan du se enormt mange flotte himmelske bilder!!
Forrige uke var hele familien på tur til Solastranden, bare fordi mor hadde lyst til å ta bilder. Så mens jeg koste meg med kamera og to kitere, så lekte barn og mann med sand og vann 😉 Det blåste veldig mye, så jeg tror vi haddemed oss halve stranden hjem 😉
JEG ØNSKER ALLE MINE LESERE EN GLAD KVELD OG HELG (som er nesten her!) !!!

12 tanker om “Himmelsk!”

  1. Knallfint bilde det der, så levende – også den røde kiten midt i. 🙂 Innom for å ønske deg en nydelig helg! Gaven er sendt forresten og jeg håper du får den snart eller har fått den allerede. Kos deg i helgen med de du er gla i. klem til deg

  2. Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger – jeg blir glad for hver og en av dem :)Thank you very much for all nice comments – they all make me so happy :)Spirea – tusen takk for nydelig gave i posten i dag, kjempenydelige og gode kjøkkenhåndklær 🙂 Gleder meg til å følge bloggen din videre :)Blessings & Joys to all of you :))Pia xx

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s