Bøker lest i 2017

2017 – mitt sakte leseår

cropped-354a6-bevardithjerte-001-tiff.jpg

I år blir det ikke mange bøker lest, men jeg håper stadig at leselysten tar seg opp igjen. Eller at hodet faller på plass, alt etter som man ser på det 🙂 Uansett, jeg skal i alle fall skrive ned de bøkene jeg har lest, og så når jeg omsider klarer å skrive en omtale, lover jeg at førstemann som kommenterer omtalen min, skal få en overraskelse i posten.

 1. Kiste nummer fem av Gert Nygårdshaug
 2. ??? Klarer ikke å huske :O
 3. Frendelaus av Hector Malot saman med mor og son
 4. På overflaten flyter vannliljene av Frode Eie Larsen
 5. Dei som flyktar og dei som blir av Elena Ferrante
 6. Landet der man aldri dør av Ornela Vorpsi
 7. Skinnet bedrar av Agnes Matre
 8. En ny vei hjem av Christa Parrish
 9. Hjerteknuser av Geir Tangen
 10. Det som ikke dreper oss av David Lagercrantz
 11. Tung tids tale av Olaug Nilssen

4 tanker om “2017 – mitt sakte leseår”

 1. Kjekt med et lite livstegn fra denne kanten! 🙂 Kjedelig når leselysten svikter og jeg håper at både den og lysten til å skrive tar seg opp igjen snart. Ønsker deg en fin påske, Pia! 🙂

  1. Så koselig at noen stikker innom hit, da, Beathe 🙂 En dag kommer leselysten (hodet på plass), det er jeg viss på. Enn så lenge får jeg kose meg med krim på TV 🙂 I morgen skal jeg på tvanglesetur til Flekkefjord, så jeg kan jo håpe at de flotte medleserne mine klarer å kurere meg 🙂 Håper du koser deg med både bøker og blogging, og at du får en velsignet glad påske!

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s