Bokryggpoesi

Fredagens bokryggpoesi

Jeg har tenkt at jeg hver fredag skal legge ut bokryggpoesi. Det er en god måte å se hvilke bøker du har i bokhylla, som du burde lest. Eller å finne bøker du har lest, som du satte pris på, og som du gjerne vil minne andre på å lese.

Kan bokrygger si noe om livet?

I dag handler min bokryggpoesi om kvinner, og gjerne de som har det vanskelig og tror de er alene om det. Du er aldri alene! Og så vil jeg minne oss alle om å se de mennesker vi  har rundt oss og løfte hverandre. Aldri undervurder betydningen av å stryke noen gjennom håret!

DSC_0387.png

Alle kvinner har en hemmelighet
Ja så menn
Stryk meg over håret
I morgen vi ler

Bli med og gi bokryggene liv!

Reglene er enkle:

  1. Finn fire(ish) bøker som du synes sier noe fint. Du trenger ikke skrive noe om betydningen, bokryggpoesi taler for seg selv.
  2. Les andres bokryggpoesi og gi en liten tilbakemelding. Si gjerne noe om hva du leste i diktet. Det kan bli spennende å se hvor mye vi kan få ut av bokryggene 🙂
  3. Link tilbake til dette innlegget.
  4. Legg igjen linken din i lenkefunksjonen under.

Jeg gleder meg til å se hvor mye fint som kan komme frem fra bokryggene!

Ønsker deg en velsignet glad helg!

 

2 tanker om “Fredagens bokryggpoesi”

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare alle. Ønsker deg en GLAD dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s